Samenwerking met experts in steen, metal en textiel

Eerste meubelcollectie van Spaanse ontwerper

De ontwerper Ángel Mombiedro heeft zijn eerste meubelcollectie afgeleverd. De verschillende stukken van de collectie kunnen worden gezien als essentiële onderdelen van een groter geheel. De meubels zijn composities op basis van basale, geometrische vormen, platte kleuren, rechte lijnen en symmetrie. Het resultaat is een aantal tafels, stoelen en lampen die in een subtiele balans lijken te staan. Bij de meubelen is gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals ijzer, zijde en marmer.

De manier waarop het werk van Mombiedro zich onderscheidt is de manier waarop van verschillende disciplines gebruik wordt gemaakt. De meubelen zijn gecreëerd aan de hand van samenwerking met experts op het gebied van steen, metal en textiel. Het resultaat is een ambachtelijk product, dat geheel vervaardigd is in kleine werkplaatsen in Madrid. Elk stuk is individueel en op verzoek van de klant met de hand gemaakt. Door deze intieme aanpak kan elk stuk op de wensen van de gebruiker worden afgestemd. Elk meubelstuk van Collection 1 wordt hiermee een unieke collector’s item..

Ángel Mombiedro is geboren in Madrid en is opgeleid in Hamburg en São Paulo. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in New York. Op deze manier heeft hij op verschillende manieren de mogelijkheden in meubelontwerp kunnen verkennen, variërende van interieurontwerp tot het ontwerpen van installaties in New Yorkse galerijen.

Bron: Prodeez


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven