Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Intersteel

Nieuwe aluminium zwart veiligheidsbeslag

Functioneel en sterk tegelijk, dat zijn de kenmerken van het nieuwe zwarte aluminium veiligheidsbeslag van Intersteel. Het veiligheidsbeslag is verkrijgbaar in twee varianten: veiligheidsschild met aan de ene zijde een greep en aan de andere zijde een kruk en een variant met beide zijden een kruk. Daarnaast is het SKG gekeurd, wat betekent dat het om zwaar inbraakwerend beslag gaat. Ook draagt het veiligheidsbeslag bij aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).
 


Beide varianten zijn leverbaar met een profielcilindergat maat 55 mm en 72 mm en zijn geveerd, waardoor ze beter op hun plek worden gehouden. Tot slot kan gekozen worden voor een veiligheidsrozet in combinatie met een voordeurknop. Het veiligheidsbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Dit zorgt voor een veilig gevoel.

Meer informatie:
Intersteel
info@intersteel.nl 
www.intersteel.nl 

Publicatiedatum: