Nederlands bedrijf opent na 2,5 jaar een nog grotere showroom in Parijs

Als onderdeel van de internationale groeistrategie, werd drie jaar geleden - in september 2016 - een voorzichtig begin gemaakt met de ingebruikname van een showroom in Parijs. Daarmee werd het internationale netwerk voor het eerst uitgebreid in Frankrijk. Inmiddels zijn we 2,5 jaar verder en blijkt het een groot succes te zijn, want er zijn nu vergevorderde plannen voor het openen van een nog grotere showroom. 

Aan de 2 Rue De Paris Meudon is de nieuwe showroom te vinden.

Royal Ahrend uit Sint-Oedenrode legt sinds kort de focus op internationale groeistrategie. Door de verdere toename van globalisering zal de vraag naar internationale beschikbaarheid van complete werkomgevingen alleen maar stijgen, redeneert Ahrend. Deze trend gaat hand in hand met multinationals die hun oplossingen meer en meer pan-Europees of wereldwijd willen inkopen. De showroom die in 2016 werd geopend, ondersteunt klanten en versterkt daarnaast Royal Ahrend’s positie als de grootste directe speler in Europa.

Het Eindhovens Dagblad (ED) meldt dat sinds de start in 2016 Ahrend gebouwen van onder meer Booking.com, Randstad, Unilever en Lagardère heeft ingericht. "Nu is de tijd rijp om zich ‘te gaan manifesteren tussen de marktleiders in Frankrijk', stelt het bedrijf. Ahrend opent binnenkort een grote showroom in Parijs. Met een kantoor in Marseille vestigt het zich ook in de tweede zakelijke regio van het land. Ahrend heeft dertien ervaren commerciële medewerkers aangesteld om zijn Franse team in omvang te verviervoudigen", weet het ED te melden.

Lees het complete artikel op ED.nl.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven