100 jaar Magneet Interieurs in Waalwijk

Het was overgrootvader Harry Klerx uit Waalwijk die in 1919 een textielwinkel aan de Loeffstraat in Waalwijk van zijn twee tantes overnam. Hij noemde zijn winkel Klerx-Somers. Later verzon hij de naam de Magneet. De klanten zouden als vanzelf naar zijn zaak komen, zo voorspelde hij. Daarin heeft hij gelijk gekregen, want het feit dat De Magneet 100 jaar bestaat is het beste bewijs dat klanten de winkel altijd hebben weten te vinden.

Intussen kwam de tweede generatie in de winkel, vader Harry en zoon Jac breidden de zaak in 1937 uit met woningtextiel en meubels. Dit is de basis geworden voor het huidige Magneet Interieurs. Kleinzoon Rens liep al vroeg mee in de zaak en leerde zo de kneepjes van het vak. In 2009 gaf Rens het stokje door aan zijn zoon Camiel,de vierde generatie Klerx die de naam Magneet Interieurs anno 2019 nog steeds hoog wet te houden.

Uitgeverij De Jong bracht ter ere van het honderdjarig bestaan een speciale uitgave uit.

Meer informatie:
Magneet Interieurs Wonen
Grotestraat 331
5142 CA Waalwijk
T 0416-333017
info@magneetinterieurs.nl
www.magneetinterieurs.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.