PURE-collection van SieMatic wint award

De PURE-collection van SieMatic wordt door het German Desgin Council omschreven als een spel van rechte lijnen en vlakken die perfect in balans waarmee het een tijdloze sculpturale architectuur in de keuken creëert. De collectie is dan ook bekroond met een award in de categorie Keuken.

Het Frame Design is een karakteristiek element van de SieMatic PURE Collection. Het slanke frame van 2 cm geeft dit minimalistische keukenconcept een geaccentueerd profiel en een origineel karakter. Het ontwerp, ontwikkeld in samenwerking met het team van architecten en ontwerpers van Berlin KINZO, vormt goed gedefinieerde contouren terwijl er ruimte is voor creativiteit voor tal van nieuwe ontwerpvarianten.

Onderdeel van het minimalistische ontwerp van de PURE Collection is een reeks kleuren en materialen die discreet worden afgestemd op het concept. De delicate tinten wit, grijs, zwart en hout geven het een tijdloze sfeer.

Bron: Archiportale


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.