Styliste richt zich op (aanstaande) ouders die gek zijn op interieurtrends

Hip Huisje presenteert behangcollectie voor kids

Hip Huisje presenteert haar eigen behangcollectie voor kinderen. De collectie kinderbehang is ontworpen door kinderkamerstyliste Wieteke Faaij. Tijdens de zwangerschappen van haar zoontjes merkte ze dat er weinig keuze was in origineel kinderbehang. Inspiratie haalt Wieteke vaak uit haar twee kinderen. Toen haar oudste zoon graag een kamer met dinosaurus thema wilde, kon een echt dino-behang daarbij natuurlijk niet ontbreken. Het dino-behang is verkrijgbaar in zachtgroen en zwart-wit.

"Bijzonder is dat binnen een collectie meerdere kinderkamer accessoires verkrijgbaar zijn, die met het behang te combineren zijn. Combineer het stoere dino behang bijvoorbeeld met een gave zitzak, een groeimeter en een dekbedovertrek. Of ga voor een hippe kamer met lama behang, kussens, posters en een lamp. Door de exclusieve dessins tover je de kinderkamer heel eenvoudig om in een hip paradijsje voor je zoon of dochter", laat Hip Huisje weten.

De volledige behangcollectie wordt in Nederland geproduceerd in kleine oplages. Het vliesbehang is verkrijgbaar in verschillende formaten en is makkelijk rechtstreeks op de muur aan te brengen. 

Hip Huisje is een jong Nederlands merk dat staat voor unieke, hippe en originele ontwerpen. Eigenaresse en styliste Wieteke Faaij richt zich met name op (aanstaande) ouders die gek zijn op de interieurtrends en dit ook willen doorvoeren in de baby- of kinderkamer.

Meer informatie:
Hip Huisje
Irisstraat 13
1402 EN Bussum
info[at]hiphuisje.nl
www.hiphuisje.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven