Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Collectie Sfeerpunt uitgebreid met modern vormgegeven producten

April uitgeroepen tot geurkaarsenmaand

Geurkaarsen zijn enorm populair, het gebruik neemt ieder jaar verder toe. Voor kaarsengroothandel Sfeerpunt reden om van de maand april geurkaarsenmaand te maken. De hele maand staat het uitgebreide geurkaarsenassortiment van Sfeerpunt centraal en zijn er volop leuke acties. 

In het assortiment van kaarsengroothandel Sfeerpunt vindt de klant zes verschillende collecties met geurkaarsen en -producten van het merk Bolsius. Er is ruime keuze in gevulde geurglazen, geurtheelichten, geurdiffusers en waxmelts. Alle producten zijn geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediƫnten en staan garant voor een optimale geurbeleving. Door het ruime geurengamma vindt de consument altijd de geur die bij hem of haar past.

Nieuw in het assortiment van Sfeerpunt zijn de geurkaarsen van Gusta. Een modern vormgegeven lijn geurkaarsen. Alle Gusta geurkaarsen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit soja-wax die een langzame, schone verbranding geven. 

Meer informatie:
Sfeerpunt
Plesmanstraat 10B
3833 LA Leusden
info@sfeerpunt.nl
www.sfeerpunt.nl

Publicatiedatum: