In Heerhugowaard

Rivièra Maison richt brasserie en restaurant in

Riviera Maison heeft onder leiding van Creative Director Nico Tijsen de restaurants Brasserie Heer Hugo en Proeverij Gewoon Lekker in Heerhugowaard volledig in mogen richten. 

Afgelopen februari was de feestelijke opening van Brasserie Heer Hugo en Proeverij Gewoon Lekker in Heerhugowaard! Na de inrichting van de ‘Gewoon Lekker’-restaurants in Hoorn, Zaandam en Wervershoof, kwamen de eigenaren Peter en Debbie Spruit met dit nieuwe project aan de rand van Heerhugowaard; Proeverij Gewoon Lekker vestiging nummer 4 én een geheel nieuw concept, Brasserie Heer Hugo. De complete inrichting en styling is verzorgd door Rivièra Maison onder leiding van Creative Director Nico Tijsen. De aankleding en het meubilair geven deze fantastische locatie met twee restaurants een heel eigen, unieke beleving.

Het begint al in de lobby, waar Nico Tijsen boven de incheckbalie wereldkaartbehang heeft laten aanbrengen om het reizende gevoel van gasten te benaderen Gedeeltes van de plafonds zijn bekleed met het karakteristieke oude hout, die ook automatisch de route aangeeft door de verschillende restaurants. Brasserie Heer Hugo is een bijzonder concept met een echte Rivièra Maison touch en feel. De brasserie heeft een chique uitstraling met vele verrassende accenten. U kunt hier heerlijk à la carte eten én er is een unieke carpacciokaart met maar liefst 20 verschillende carpaccio’s.

Ook is er een naastgelegen tuinkamer met botanische invloeden; veel planten en groen tegelwerk en zelfs de tuinen zijn geheel aangepast op het Rivièra Maison concept. Het interieur van Restaurant Proeverij Gewoon Lekker heeft een meer industrieel karakter. Hier geldt het all-in concept, onbeperkt proeven van de overheerlijke gerechten in een gastvrije en relaxte ambiance.

Nico Tijsen van Rivièra Maison: “Super trots zijn we op dit prachtige project, een plek waar iedereen zich thuis voelt, die echt als een warme deken die om je heen valt.”

Peter en Debbie Spruit: "Door de geweldige samenwerking met Nico Tijsen en zijn team van Rivièra Maison is er iets bijzonders ontstaan, de reacties buitengewoon positief en overweldigend."

Na de zomer worden ook het hotel en het eventcenter in geheel nieuwe stijl geopend, waardoor het gehele complex de unieke, warme sfeer van Rivièra Maison zal uitstralen.

Meer informatie:
Rivièra Maison
www.rivieramaison.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.