"Zwarte badkamer is een trend die breed zichtbaar zal zijn"

Sealskin toont nieuwste collecties op ISH Noviteitenshow in De Beursfabriek

Tijdens de vakbeurs voor de sanitairbranche in Nederland, de ISH Noviteitenshow, toont Sealskin haar nieuwste collecties en accessoires. 

Natura 4000
Met toevoeging van een draaideur, een vouw-pendeldeur voor plaatsing in een nis, een hoekinstap met grote deuren en een vouw-pendel hoekinstap biedt de Natura 4000 collectie designdouches met meer mogelijkheden. Alle deuren worden gekenmerkt door een intelligente korte scharnierarm en bieden zo alternatieven met maximale transparantie en instapruimte. Bovendien zijn naar binnen gerichte steunen of een profiel boven het hoofd hiermee verleden tijd. Douches bestaande uit één glasdeel kunnen worden uitgevoerd met spiegelglas. 

Libero 4000
Sealskin introduceert inloopdouches, ook voor de kleinere badkamer. Deze inloopdouches zijn praktisch in gebruik, tijdens en ook na het douchen, ze zijn namelijk na gebruik volledig op te bergen en bieden zo ruimte. Door de positie van het intelligente scharnier vouwt de inloopdouche weg, zonder dat de glaswand tegen de kraan aan stoot. De kraan zit verborgen achter het glas.  
De inloopdouches beschikken over een auto-close scharniertechniek, waardoor de douche altijd in een rechte lijn staat. De geïntegreerde parkeerfunctie in de scharnierarm houdt de douche, wanneer deze opgeborgen is op zijn plaats. De modellen kunnen in diverse glassoorten, waaronder het nieuwe spiegelglas, worden uitgevoerd met mat zilveren en zilverhoogglans profielen. 

Libero 3000
De inloopdouches van Libero 3000 kennen een grote variëteit aan mogelijkheden. Zo is de standaard hoogte 2000 mm en verkrijgbaar in zwart, mat zilver en in een luxe zilverhoogglans afwerking. De Libero 3000 is verkrijgbaar in vier glassoorten met Sealglas of ProCare.
"Industrieel design in het interieur heeft zijn weg ook gevonden naar de badkamer. Zo ook bij de Libero 3000 inloopdouches middels een zwarte zeefdrukprint op het glas, bestaande uit een raster met zes of acht vlakverdelingen en beschikbaar in 6 mm of 8 mm gehard veiligheidsglas. Het minimalistisch vormgegeven verticale profiel aan het uiteinde van het glas zorgt voor de nodige stabiliteit", laat een woordvoerder weten.  SOHO
Het originele SOHO design is geïnspireerd op industriële, stalen deuren. Deze inspiratie zie je terug in het algehele ontwerp met zijn matzwarte kaders. "Werkelijk uniek is het gebruik van verborgen scharnieren. Als de deur gesloten is, zijn deze compleet aan het zicht onttrokken. De scharnieren zijn opgebouwd uit vier elementen om de krachten makkelijk te verdelen en hebben drie assen, waardoor de deur tot maar liefst 180º te openen is", vervolgt Sealskin.
Het 8 mm dikke, heldere veiligheidsglas is standaard voorzien van Sealglas, een antikalk laag waardoor vuil zich minder snel zal hechten. Aan de binnenzijde wordt het glas vrijwel nergens onderbroken, zodat het eenvoudig met een wisser of handdoek te drogen is na gebruik. 


 
Brix accessoires
"De zwarte badkamer is volgens één van de bekendste trendwatchers ter wereld, Lidewij Edelkoort, een trend die breed zichtbaar zal gaan zijn. Zwart, donkerblauw, bruin en grijs, gecombineerd met donkere houtsoorten, steen en zwart metaal. Passend bij deze trend introduceert Sealskin de Brix wandkubussen en ladders. Stoere elementen voor de badkamer, zowel functioneel als decoratief. De wandkubussen zijn in twee formaten verkrijgbaar; een vierkante en rechthoekige variant. Alle items zijn tevens in wit verkrijgbaar", besluit Sealskin.

De ISH Noviteitenshow vindt plaats van maandag 15 t/m woensdag 17 april 2019 in De Beursfabriek in Nieuwegein.

Meer informatie
Sealskin
sales.corambenelux@coram.eu
www.sealskin.com
www.ishnoviteitenshow.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven