"Barra lijkt op een aangestoken lucifer door de heldere vlam"

Nieuwe collectie buitenverlichting Blomus

Blomus vindt het belangrijk om buitenverlichting te ontwerpen die het aantrekkelijker maakt om naar buiten te gaan. Ook in de winter als tuin, balkon of de vrije natuur grotendeels vanuit warme huiskamers worden bekeken. Daarom komt het merk nu met een nieuwe collectie verlichting.Lumino en Fuoco
Lumino en Fuoco zijn lage, komvormige kandelaars gemaakt van robuust materiaal met een klein flikkerend vlammetje in het midden. Kandelaars die door het formaat geschikt zijn voor terras, entree of een klein balkon.

Piedra
Piedra is een strakke, windbestendige kandelaar met licht dat naar de hemel reikt in een cilindervormig glas. Het glas geeft zicht op de grote stompkaars en beschermt de vlam tegen de wind. Piedra is gemaakt van zwart fiberstone en transparant glas en is een combinatie van kracht en breekbaarheid. Piedra is verkrijgbaar in vier formaten.

Barra
De fakkel Barra is anderhalve meter hoog en geschikt voor in grote tuinen, langs lange oprijlanen of in de vrije natuur. Barra lijkt op een aangestoken lucifer door de heldere vlam en de combinatie van mat staal en een zwarte stok. Door de hoogte is Barra al van ver te zien en kunnen ook grote tuinen volledig worden verlicht.

Meer informatie:
Blomus
shop@blomus.com
www.de.blomus.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven