Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De zwarte details vormen een mooi contrast

Nieuwe trendy mosgroene badkamer van Vedum

Vedum lanceert een trendy badkamer met kast Thea en wastafel Mezzo, een ontwerp van Jesper Ståhl. De bosgroene kastdeurtjes hebben een bijzondere uitstraling door de smalle rand, en combineren met de badkamerserie Mezzo, die de Elle Decoration Swedish Design Awards van 2018 won in de categorie Badkamer van het Jaar. De zwarte details vormen een mooi contrast met de zachte kleuren. De badkamer wordt verlicht door een hanglamp en een wandlamp uit de serie Dala. Daarbij is gekozen voor de kraan Ringo in het zwart en de spiegel Roxen met een matzwart profiel.

Vedum Kök & Bad produceert functioneel en duurzaam design voor keuken en badkamer. Eigenaren van het bedrijf zijn de gebroeders Magnus en Niklas Efraimsson. Vedum is het grootste Zweedse familiebedrijf in deze branche, heeft 460 werknemers, en een jaarlijkse omzet van ongeveer € 74 mln. De fabriek en het hoofdkantoor bevinden zich nog steeds in Vedum, in het westen van Zweden, waar alles 100 jaar geleden begon.

Meer informatie:
Vedum
www.vedum.se 

Publicatiedatum: