Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luxaflex Nederland gaat huizen bouwen

Ieder jaar reizen medewerkers van Luxaflex Nederland B.V. uit Hardinxveld-Giessendam af naar Malawi om horren te plaatsen die vooral zwangere vrouwen en baby's beschermen tegen malaria. Een ander probleem in dit land is het woningtekort. Daarom start Luxaflex deze week een nieuw project met Hunter Douglas Europe en Habitat for Humanity International. Vrijwilligers bouwen er huizen voor gezinnen die het hard nodig hebben.

Door de samenwerking met Hunter Douglas en Habitat for Humanity is project Malawi een nieuwe fase ingegaan. Onder het motto "samen bouwen we een beter leven" wordt met de lokale bevolking en lokale bouwprofessionals gewerkt aan huisvesting. Mensen die in krotten leven, leven in angst. Angst voor de gezondheid en veiligheid van hun kinderen. Angst voor regen en natuurrampen.

“Een degelijk huis is geen wens, het is een mensenrecht", zo wijst oud-president van de VS en huidig Habitat-ambassadeur Jimmy Carter op de universele verklaring van de rechten van de mens (VN, 1948).

Meer informatie: www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: