Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op Salone del Mobile in Milaan

Mater Design onthult designklassieker uit 1955

Als de nieuwe klassieke High Stool de koning is, introduceert Mater nu een waardige erfgenaam om te beweren een klassieker te zijn in zijn eigen categorie. De Dining Chair is ontworpen door Space Copenhagen en gemaakt van eiken hout uit duurzaam beheerde bossen en handschoenzacht leer.

"Tien jaar geleden leidde onze samenwerking met Space Copenhagen tot High Stool. We dachten dat dit jubileum een ​​perfecte gelegenheid was om onze samenwerking met Space Copenhagen uit te breiden en The Dining Chair te introduceren - een eigentijds bod op een stoel, die we hopen en denken zal een nieuwe klassieker zijn op dezelfde manier als de dichtstbijzijnde iconische High Stool", aldus Henrik Marstrand, oprichter en CEO van Mater.

De eetkamerstoel
Het doel van Space Copenhagen met The Dining Chair, gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen en zacht, duurzaam leer, was om een ​​eenvoudige, exclusieve en klassieke uitdrukking te creëren. De rugleuning is royaal ontworpen en biedt zo'n extravagante ondersteuning dat armleuningen niet nodig zijn. Poten en stoelen zijn ontworpen met duidelijke verwijzingen naar Space Copenhagens Food Classics, High Stool, terwijl de ontmoeting tussen de achterbenen en de helling van de rugleuning zijn eigen, volledig unieke details heeft. De Dining Chair is daarom consistent met Mater's DNA als het gaat om echte materialen en liefde voor exclusief timmerwerk.

Mater Design is ook aanwezig als exposant op de Salone del Mobile in Milaan en zijn te vinden in Hall 10, stand C15.

Meer informatie:
Mater
www.materdesign.com

Publicatiedatum: