Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Hoefakker heeft zijn sporen verdiend bij diverse internationale meubel multinationals'

Keijsers Interiors krijgt nieuwe CEO

Per 1 april jl. is Willem Hoefakker (53) aangesteld als de nieuwe CEO van Keijsers Interiors - één van de grootste interieurbouwers van Nederland. Hoefakker volgt daarmee de huidige CEO Ton van der Velden (61) op. Met Willem Hoefakker aan de leiding gaat er een nieuwe wind waaien binnen Keijsers Interiors en wordt de bedrijfsstrategie aangepast.

Als multinational op het gebied van complete interieurbouw voor grote nationale én internationale bedrijven en instanties is een volgende fase aangebroken waar nieuw elan noodzakelijk is om de groei ambities van Keijsers Interiors te verwezenlijken. Hoefakker heeft zijn sporen verdiend bij diverse internationale meubel multinationals. Samen met Eli van Beekveld – huidige COO bij Keijsers Interiors - heeft Hoefakker een heldere visie en strategie neergelegd hoe de organisatie de komende jaren kan gaan excelleren.

Het huidige bedrijf van Hoefakker – De Projectgroep B.V. – gaat nauw samenwerken met Keijsers Interiors. Qua knowhow, kennis, aanpak en uitvoering worden de krachten van projectinrichting én interieurbouw gebundeld en gaan de bedrijven elkaar versterken waar mogelijk. Met behoud van eigen identiteit en authenticiteit, alsmede eigen personeel, klanten en new business relaties.

“Wij blijven wie we zijn en al onze medewerkers zetten zich voor 100% in voor de hoge kwaliteit die ons beider bedrijven voorstaan! We gaan met volle kracht vooruit en gaan onze clientèle verder uitbreiden. Onze doelgroepen verbreden. Onze specialiteiten nóg beter benutten”, zegt Hoefakker enthousiast.

Beide organisaties samen zijn een nog grotere speler geworden in de branche van internationale projectinrichting en interieurbouw.

Ton van der Velden geeft na ruim 23 jaar werkzaam te zijn geweest voor Keijsers Interiors op eigen verzoek graag het stokje over aan Willem Hoefakker en doet daarmee een stap opzij om Hoefakker met de complete organisatie verder te laten groeien.

Meer informatie:
Keijsers Interiors
info@keijsersinteriors.com  
www.keijsersinteriors.com 

Publicatiedatum: