Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nineties verlichting terug in het interieur'

"De jaren '90 zijn weer helemaal hip en trendy. Kleding, meubilair, maar ook verlichting heeft een nineties boost gekregen!" Dat meldt Flore Keller van Qazqa (spreek uit als Kaska). Volgens haar is Qazqa  één van de koplopers van deze trend. "We hebben nu een hele nieuwe serie tafellampen voor de interieurs, horeca en kantoren van nu. Mix & match met onze verschillende lampvoeten en kappen in vele kleuren zoals mosgroen of taupe."

"Wat onze favoriete tafellamp uit deze serie is? Dat is de Hyssop met de pumpkin spice velours kap. Deze warme oranje kleur in combinatie met de houten voet geeft een echte gezellige sfeer. Staat mooi in hotelkamers of gewoon thuis in de woonkamer."

"Met Qazqa proberen we altijd de nieuwe trends en inspiratie op vlak van interieur op de voet te volgen en deze dan te implementeren in ons assortiment met onze eigenwijze touch. Met een lamp van Qazqa kies je écht voor uniek."

Meer informatie: www.qazqa.nl

Publicatiedatum: