Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontworpen door de Spaanse productontwerper Victor Castanera

Balanslamp vormt een spel van evenwicht

De Spaanse productontwerper Victor Castanera heeft een bijzondere balanslamp ontworpen. ''De onmogelijke positie van de lichtbollen is een uitdrukking van de fragiliteit van bestaande elementen. Evenwicht is een spel met het begrip tijd - alles is in beweging. De groep bollen die in de tijd is blijven hangen, is een herinnering dat leven in beweging is, wat er ook gebeurt.''

Victor Castanera (Barcelona, ​​1990) is een productontwerper die in 2012 afstudeerde aan de designschool Elisava met een Erasmus-programma aan de Politecnico di Milano (2014). Hij woont en werkt in Barcelona. In 2018 wordt hij lid van het iconische meubelmerk BD Barcelona als productontwikkelaar die zijn persoonlijk werk als ontwerper combineert en hij heeft de mogelijkheid om ontwerpen vanuit een ander perspectief te bekijken en zijn kennis op het gebied van productie en ontwikkeling uit te breiden.

Publicatiedatum: