Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Grootste distributieplek tot nu toe'

Home24 opent logistiek centrum van 70.000 m2

De online meubelhandel Home24 heeft afgelopen woensdag (3 april) haar nieuwe logistieke centrum in Halle / Saale geopend. Het halcomplex met een opslagoppervlakte van 70.000 m² is het grootste distributiecentrum van Home24 tot nu toe en bevindt zich in directe verbinding met de snelweg A14 en het spoorwegnet. Van daaruit zullen zeven Europese markten voornamelijk worden voorzien van grote meubels zoals banken, kasten en bedden.
Home24 levert het meubilair niet zelf, maar werkt samen met verschillende lokale expediteurs. Al in februari werd het eerste meubelstuk verzonden vanaf de nieuwe locatie, waar Home24 permanent ongeveer 100 banen wil creëren. Naast Halle / Saale heeft Home24 verdere logistieke centra in Ludwigsfelde en Walsrode.

"Het nieuwe logistieke centrum in Halle stelt ons in staat om de opslag en levering van onze producten nog efficiënter te organiseren", zegt Christoph Cordes, co-CEO van Home24 tegen Moebelkultur. "Op deze manier hebben we een belangrijke voorwaarde gecreëerd voor het realiseren van de aanhoudende sterke groei en het versterken van onze marktpositie."  Er worden ruim 100 nieuwe banen gecreëerd. 

Naast Duitsland en Brazilië is Home24 actief in Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Italië. In Brazilië verkoopt Home24 meubels en woninginrichting onder het merk Mobly. Het assortiment bestaat uit meer dan 100.000 items, afkomstig van meer dan 500 fabrikanten. Het bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 1.000 mensen in dienst.

Meer informatie:
Home24
www.home24.nl