Happy Flames is officiële importeur voor de Benelux

AK47-design ontwerpt vuurhaarden die uniek zijn vanwege hun eenvoud

Het in Italië gevestigde AK47 Design brengt designvolle vuurhaarden op de markt. Het mythische en legendarische element vuur, dat krachtig en tastbaar is, diende als inspiratiebron voor het zogeheten AK47-ontwerp. Het leverde bruikbare en onvoorspelbare designobjecten op.

Het AK47-ontwerp zorgt voor een gezellige sfeer door middel van vuurkorven en open haarden buitenshuis. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, ondersteunt door functionele ideeën en betrouwbare producten die kunnen bewegen en je aan kunt raken.AK-47 is afgeleid van een object dat in 1947 werd ontworpen met materialen en technische normen waarvan men aanneemt dat ze lang meegaan: "Dit is de functie die we waarderen en die ons hebben geïnspireerd".
Vuur is leven, kracht en levendigheid: dit zijn tevens de karakteristieke eigenschappen van de vuurkorven. Van tuinmeubilair en decoraties veranderen ze in dynamische designobjecten, die uniek zijn vanwege hun eenvoud, bruikbaarheid, stijl en functionaliteit.

Verschillende ontwerpen
AK47 Design Zero: Zero versterkt de ruimte die het omringt, biedt warmte en gastvrijheid. Een uniek object met een tijdloze smaak. Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, rvs, bruin/goud (oxidised).


AK47 Design Zero small aluminium.

AK47 Design Ercole: De Ercole is een houten vuurplaats voor gebruik buitenshuis. Het is ontstaan door het samenvoegen van twee materialen, staal als basis en beton of steen voor de uitstraling en het versterken van het ontwerp. 

AK47 Design Rondo

AK47 Design Rondo: Rondo is een houtgestookte outdoorvuurplaats. De natuurlijke elementen vuur en steen komen in een simpele en eigentijdse manier bij elkaar, met dank aan techniek en vakmanschap. Steen en staal samengevoegd in een elegant geometrie. De vorm is nog verder verbeterd door het gebruik van Santafiora trachiet, een statige Italiaanse steen.


AK47 Design Toast

AK47 Design Toast: AK47 Design Toast is voor hen die van stijl en eenvoud houden. Het hout maakt het af en bepaalt het design. Het is een houtgestookte outdoor vuurplaats met een afwerking in geoxideerde staal.


De AK47 Artu

AK47 Artu is eveneens een houtgestookte buitenvuurplaats. De natuurlijke elementen vuur en hout worden op een eenvoudige en moderne manier gecombineerd, dankzij technologie en vakmanschap. Een sculpturaal meubelelement, de Artu-openhaard leeft in elke buitensituatie waar een belangrijke aanwezigheid op het podium vereist is. Ideaal voor open ruimtes, tuinen, parken, terrassen, buitenruimten van hotels, golfclubs enzovoort.

Op de site van AK47 worden nog veel meer modellen beschreven.

Happy Flames is producent van park-barbecues voor openbare ruimtes en de officiële importeur van AK47 Design vuurhaarden in de Benelux. 

Meer informatie:
AK47Design - Happy Flames
info@ak47design.com  
www.ak47design.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven