Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De Rough-collectie is sinds haar introductie al succesvol"

Pottery Pot breidt collectie uit met hangpotten

Een aantal van Pottery Pot's bestverkochte modellen van de Rough-collectie is nu beschikbaar in hangende variant. "De Rough-collectie is sinds haar introductie al sterk en succesvol en daarom heeft Pottery Pots besloten deze uit te breiden met hangpotten, voor de ultieme urban gardening ervaring. De Rough collectie is de meest rebelse uit de Pottery Pots familie en focust op het ruwe karakter van de pot, terwijl de Refined collectie populair is vanwege haar elegante vormen en slanke afwerkingen", laat een woordvoerder weten. 

De hangpotten zijn verkrijgbaar in de modellen Charlie, Eileen en Patt in vele maten en kleuren. De verschillende potten kunnen gemixt en gematcht worden tot een geheel. Alle items zijn handgemaakt, wat betekent dat elk item uniek is in zijn soort. De collectie zal vanaf half juli verkrijgbaar zijn.

Pottery Pots is een internationaal merk met Nederlandse roots. Zij ontwikkelen en verkopen al tien jaar hoogwaardige plantenbakken, tuinmeubilair, accessoires en aanverwante producten voor huis, tuin, kantoor en openbare ruimtes. Elk product van Pottery Pots is ontworpen vanuit een simpel maar slim perspectief. Het bedrijf gelooft in basis vormen en modellen zonder deze als saai te zien. 

Meer informatie:
Pottery Pots
Legmeerdijk 281 
1432 KC Aalsmeer
sales@potterypots.nl
www.potterypots.nl

Publicatiedatum: