Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meekijken met Interieurproject van Sinds1932

Dita van der Steege: ''Waar hij voor landelijk wilde gaan, ging zij voor strak''

Interieurontwerpster Dita van der Steege, eigenaresse van Sinds1932, laat ons meekijken in één van haar lopende interieurprojecten.

Dita: ''Als ik mijn opdrachtgever moest geloven, zaten zij heel hard te wachten op mij, en ik geloof ze. Want waar hij voor landelijk wilde gaan, ging zij voor strak en waar hij natuurlijke materialen wilde gebruiken, wilde zij glans aanbrengen. Ik luister graag naar deze wensen en die neem ik mee in het proces. De spanning die het mixen van twee stylen met zich mee brengt, is juist fijn. Wat ik daarbij heel belangrijk vind, is dat er in dit ontwerp een stukje ziel van de bewoners toegevoegd wordt, want daarmee creëer je een ‘kloppend’ thuis.''


Het moodboard dat is gecreëerd door Dita om de sfeer weer te geven, die terug zal komen in het ontwerp. 



De met de hand getekende ontwerptekeningen van de gewenste situatie. 


Het productenplan. 

''Voor het ontwerp zijn we op zoek gegaan naar de contrasten: het één is wat sterker neergezet, het ander wat afgezwakt. Zo ligt er bijvoorbeeld een gietvloer op de benedenverdieping, maar om de strakke uitstraling wat te verzachten zit er om de keuken een kader van castle stones. Verder een mooie grote bank en een langharig kleed in de woonkamer (de haren van het kleed waren zo lang dat ik bij het laten zien van de staal te horen kreeg dat het wel een toupetje leek.. Om de lengte van het huis te versterken staan het kookeiland, de tafel en de doorkijkhaard in één lijn. In de livingroom is er voldoende plaats om te kijken naar de televisie of gezellig om de haard te zitten. Even afzonderen is geen probleem, in de erker is een plek met twee royale fauteuils! Kijk mee naar de ontwerpen. Er is al heel veel gerealiseerd, dus zeer binnenkort het eindresultaat!


Het materialenplan. Binnenkort het eindresultaat.

Meer informatie:
Sinds1932
dita@sinds1932.nl 
www.sinds1932.nl