TVSnl ontwerpt design terrasstraler

Terras Verwarmings Specialisten Nederland (TVSnl) verkoopt, installeert en repareert terrasverwarming in de gehele Benelux. Het bedrijf verkoopt zowel infraroodverwarming op gas als elektrisch. Infrarood is vaak niet waarneembaar met het oog, maar geeft wel de gewenste warmte af. Een terrasverwarming op basis van infrarood zorgt er voor dat in koele dagen en avonden het terras behaaglijk blijft.

Voor de verwarming van terrasheaters aan de gevel wordt vaak gebruik gemaakt van de gasgestookte terrasstralers. Door de grote vraag naar een designheater, werd door TVSnl een terrasstraler ontwikkeld genaamd TVS Luna. Deze terrasstraler is voorzien van een hoog/laag regeling.

Ook voor de verwarming van parasols is het mogelijk om elektrische terrasstralers toe te passen, die in parasoluitvoering geleverd kunnen worden. Een parasoluitvoering heeft naast de elektrische straler, een flexibel aansluitsnoer en indien nodig, een parasolarm. "Afhankelijk van de keuze van de klant is montage van de elektrische
stralers mogelijk vanuit het midden. Alternatief kan zijn om de elektrische stralers vanuit de hoek te monteren. De wensen van de klant en de mogelijkheden die de parasols bieden zijn mede bepalend voor de uitvoering", laat een woordvoerder weten.

Meer informatie:
TVSnl
Nijverheidsweg 16B
3481 MB Harmelen
info@terrasverwarmers.nu
www.terrasverwarmers.nu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven