Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De ruimte van 150 m2 lijkt nog groter door de lichte kleur"

Sparwood Oak-vloer geeft showroom van botsauto's uit vroeger tijden extra kleur

COREtec® heeft nieuwe vloeren gelegd in een showroom van autoscooters in Beerse, waar botsauto's uit vroeger kermistijden zijn te bewonderen. Dax Goolaerts, eigenaar van het pand waar Autoscooter Showroom gevestigd is op de bovenverdieping is tevreden over het eindresultaat: “Wij hebben goede ervaringen met de producten van COREtec®. De vloeren zijn waterbestendig en geluidsabsorberend, iets wat voor ons heel interessant is. Bovendien verliep de installatie uiterst vlot en konden we onmiddellijk terug de autoscooters op hun plaats zetten wat makkelijk werken is." 

"We krijgen ook te horen van de onderhoudsmensen dat de COREtec®-vloer heel gemakkelijk te reinigen is, wat zeker ook niet te onderschatten en belangrijk pluspunt is. Gezien we van plan zijn om hier regelmatig wat events te organiseren, is dit mooi meegenomen. De plinten en profielen die geplaatst werden in identiek dezelfde kleur van de COREtec®-vloer maken het verhaal meer dan compleet. Een echte aanrader zou ik zeggen."

Elke Devriendt van COREtec®-distributeur YEPP in Turnhout: “De COREtec®  Sparwood Oak-vloer heeft heel wat uitstraling. De ruimte van 150 m2 lijkt nog groter door de lichte kleur van de vloer. De toplaag is zeer onderhoudsvriendelijk en zorgt voor een stil en aangenaam loopgeluid. De COREtec® vloer is makkelijk te plaatsen. Daarnaast is deze waterproof. De onderlaag van kurk maakt de vloer nog stiller en zorgt ervoor dat er geen ondervloer nodig is.”

Meer informatie:
USFLOORS
Textielstraat 20
8790 Waregem
www.coretecfloors.eu
www.yepp.be

Publicatiedatum: