Nieuwe versie ForbOnline streng beveiligd

In 2007 introduceerde Forbo Flooring als eerste vloerproducent ter wereld forbOnline. Een online webshop die het vloerenbedrijven, projectinrichters en groothandels makkelijk maakt om hun vloerproducten te bestellen. 

"De gloednieuwe versie van deze webshop is nog completer en gebruiksvriendelijker. ForbOnline voorziet in de groeiende behoefte aan snelheid van levering, kwaliteit en service. Met een persoonlijke inlog kunnen op elk gewenst moment orders ingeboekt worden.
De webshop kent geen sluitingstijd, dus inloggen kan ook buiten werkdagen. Wanneer een zoekopdracht wordt ingetikt, is direct het product te zien dat relevant is. Elk artikel is voorzien van technische specificaties, kleurstellingen, tarieven en realtime voorraadinformatie. Om het nog gemakkelijker te maken, is er een praktisch overzicht van bijbehorende hulpmiddelen en accessoires, zoals lasdraad, ondervloeren, plinten en entreematten", laat Forbo weten. 

Met forbOnline kunnen producten besteld worden zoals men dat gewend is van bekende webwinkels voor consumenten: makkelijk, snel en zonder gedoe. Aan de achterkant is forbOnline echter streng beveiligd. Er wordt een eigen, strikt persoonlijke inlogcode verstrekt. Deze biedt toegang tot een uitgebreide catalogus die is gepersonaliseerd op wensen en orderhistorie. Uitstaande offertes kunnen eenvoudig worden geraadpleegd of bestelde producten, tarieven en statistieken nagelopen. Track & trace om te zien of de bestelling al onderweg is. In principe zijn alle producten op voorraad. Bij grote bestellingen kan de levering wat langer duren, maar er kan altijd aangeven worden wanneer het uiterlijk binnen moet zijn. Moet een product van verder weg komen, dan wordt een bericht gestuurd over de verwachte levering. 

Navigeren op forbOnline vraagt geen voorkennis: iedereen kan het. "Mocht u desondanks moeite hebben om te vinden wat u zoekt, dan kunt u online chatten met een medewerker van Customer Service. U krijgt meteen antwoord. Mocht u liever telefonisch met iemand spreken, dan kan dat ook. ‘Floor’ kijkt dan met u mee en loodst u snel door de winkel. ForbOnline is geen vervanging, maar een slimme toevoeging aan de vertrouwde kwaliteit en service van Forbo Flooring", laat een woordvoerder weten.

ForbOnline is toegankelijk voor klanten in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Binnenkort volgen België, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, de Verenigde Staten en Canada.

Meer informatie:
Forbo
www.forbonline.forbo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.