FOTOREPORTAGE

Driedaagse huisshow zorgt voor tevredenheid

De driedaagse huisshow die van 31 maart tot en met 2 april in Druten is gehouden, heeft voor veel tevreden reacties gezorgd. In de sfeervolle showroom aan de Westerhout 7 showden Nijwie Furniture, Le Chair, MySons, MondiArt, Meubelindustrie Het Anker (die als gastheer fungeerde), Key West Bedding, Iccoon en Masterlight de nieuwste collecties. Vele winkeliers en andere belangstellenden kwamen een kijkje nemen.

Bekijk hier de fotoreportage.

"Het is een goede show geweest", zegt accountmanager Marc Kouters van Masterlight, die designverlichting aan speciaal- en meubelzaken levert. Samen met Remco van Woudenberg stond hij de bezoekers te woord. "Het was misschien iets minder druk dan vorig jaar, maar we zijn heel tevreden. Volgend jaar zullen we als Masterlight sowieso grootser uitpakken", kondigt hij alvast aan.

Bij Key West Bedding, totaalleverancier van boxsprings, bedden, matrassen en toebehoren, ook blije gezichten. "We hebben het giga druk gehad", steekt verkoper Emiel van Zutven van wal. "Het bezoek was kwalitatief goed, we hebben mooie orders kunnen schrijven."
Met merken als Cinderella, Business Class en Sunday heeft Key West Bedding een mooie, gedegen collectie in huis.

MondiArt International werd tijdens de huisshow vertegenwoordigd door Anouk Burgmans, Ilse Elbersen, Cole Brekoo (eigenaresse), Thomas Waller en Waller senior. De creatieve fabrikant en importeur van wanddecoratie (in de breedste zin van het woord) timmert al bijna 35 jaar aan de weg. In de gehele showroom, zowel op de begane grond als eerste verdieping, hingen allerlei werken, de meest prachtige foto's en allerlei andere wanddecoraties. "De zondag en maandag waren heel druk, de dinsdag iets rustiger. Maar al met al zijn ook wij heel tevreden over deze huisshow", laat Anouk weten. "Mensen komen hier echt naar toe om in te kopen. Op een beurs is het toch meer een kijken. En daarnaast is de onderlinge samenwerking gewoon leuk."

Michel van Dijk was namens Iccoon present op de huisshow. Ook hij liep er met een tevreden gevoel rond. Zijn bedrijf is vijf jaar geleden opgericht en bestaat uit vier iccoons: shop, warehouse, interiorproducts en projectinrichting. De komende twee jaar wil hij zich vooral focussen op projectinrichting en interiorproducts (met een eigen lijn) en zullen de andere iccoons verdwijnen.
De tafels die in Druten te zien waren, komen met name uit de Filipijnen, waar ze met de hand gemaakt worden in kleine ateliers. Deze worden gecombineerd met bijvoorbeeld (glas)producten uit Nederland. Ons land telt Iccoon acht dealers, waaronder Loods 5, en in heel Europa zijn dat er liefst 74. Onlangs werd in het centrum van Arnhem een winkel geopend. 

Directeur Jeffrey Koster van Meubelindustrie Het Anker, waar de huisshow plaatsvond, liep evenals de andere ondernemers met een tevreden glimlach rond. "Het is echt goed verlopen. Ik ben heel tevreden. Het evenement wordt elk jaar groter. Dit jaar was het erg druk.
Als ondernemer is het zaak dat je de klant blijft verrassen. Dat is het toverwoord. Doordat we met zes ondernemers samenwerken, kun je hier als meubelbedrijf voor 80% je inkopen doen. En dan heb je voor de zomer al je spullen in de winkel staan."
De komende periode wordt de showroom uitgebreid. Tevens wordt de pui flink onder handen genomen. Als Jeffrey één ding niet wil, dan is dat stilstaan. Als bedrijf moet je voortdurend in beweging blijven.

Dat kunstje verstaat ook Daniël Nijdam, eigenaar van Nijwie Furniture en Le Chair, als geen ander. Hij verbouwde zijn showroomgedeelte met onder andere een compleet nieuwe MySons shop. Dat leverde louter positieve reacties op. "We hebben goed orders kunnen schrijven, ik ben heel tevreden", geeft hij aan. Nijwie presenteerde verschillende nieuwe collecties, zowel losse mix- en matchitems, maar ook complete woonprogramma's.

Alle bezoekers kregen na afloop een mooi wijnpakket mee naar huis, evenals een toegangsbewijs voor Metropole, waar een collectie oldtimers is te zien.

Van de huisshow is een fotoreportage gemaakt. Klik op foto-album als je deze wilt zien.

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven