Cosentino overal aanwezig op Design Week Milaan

Dinsdag 9 april gaat de Designweek Milaan van start. Ook Cosentino zal dit jaar deelnemen aan dit evenement met een programma vol activiteiten en bijeenkomsten.

Cosentino City Milaan
Cosentino City Milan, gevestigd in het populaire Piazza Fontana 6, is een must-visit voor binnenhuisarchitecten en interieurdesigners. De laatste productinnovaties van Cosentino voor de merken Dekton en Silestone staan centraal in de verschillende ruimtes van deze showroom van meer dan 100 m2.

Raytrace met Dekton
Na een succesvolle opening onlangs tijdens het Madrid Design Festival 19, zal Raytrace, het project dat bedacht is door ontwerper Benjamin Hubert (Layer) in samenwerking met Dekton by Cosentino worden getoond.
Raytrace is te vinden in de historische gewelfde magazijnen onder het centraal station van Milaan, als onderdeel van de derde editie van Ventura Centrale. Deze opvallende installatie is een 25 meter lange en 6 meter hoge driehoekige passage, gemaakt met Dekton oppervlakken waarbij het lijkt alsof het maar op één rand steunt binnen een donkere ruimte.

Local Milan nr. 4 met Dekton
Dekton by Cosentino werkt samen met de expositie Local Milan nr. 4 georganiseerd door Local Design en stylist en ontwerper Emma Elizabeth. Als de grootste showcase van Australisch design tijdens de Design Week toont de expositie de creativiteit van 44 ontwerpers uit Australië en Nieuw-Zeeland.Millennials at Work met Dekton
Na het succes dat het magazine Elle genoot met de 'Millennial at Home'-expositie tijdens de Milan Design Week afgelopen jaar zal het blad zich dit jaar richten op het onderwerp 'Millennial at Work'. Ook Dekton is aanwezig bij dit evenement, waar de kleur Domoos is te zien in de Level Office ruimte, waar Dekton een tafel en muurbekleding tot leven brengt. 

Masterly – The Dutch in Milano
Cosentino zal ook deelnemen aan de expositie voor Nederlandse ontwerpers en kunstenaars die voor de tweede keer plaatsvindt in het Palazzo Francesco Turati. Dekton is het ultracompacte oppervlak dat is geselecteerd door befaamde ontwerpers zoals Bertram Beerbaum (voor Borek) en Karel Bodegom (Karel Bodegom Interieurarchitect) voor de presentatie van hun innovatieve oplossingen voor interieur en exterieur.

Barcelona Centre de Disseny
De 'Barcelona Centre de Disseny' expositie in Milaan toont een selectie krukjes uit het Dektonhenge-project die de pottenbakker en ontwerper Xavi Mañosa (Apparatu) ontwikkelde met Dekton in 2016.

Kohlerin Palazzo del Senato
De badkamerfabrikant Kohler is de gastheer van het historische Palazzo del Senato. Bij een grootschalige expositie worden ontwerpen en producten gepresenteerd door middel van een combinatie van water, technologie, textuur en kleur. Dekton en Silestone worden bij deze expositie tentoongesteld met een scala aan kleuren, toegepast op design keukenbladen en tafels.

Meer informatie:
Cosentino
Florijn 6
5751 PC Deurne
info.nl@cosentino.com
www.cosentino.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven