Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"50 nieuwe armaturen aan het assortiment toegevoegd"

Spring Selection SLV in online catalogus

De bekende Big White catalogus van lichtproducent SLV verschijnt traditioneel in het najaar. Hierin wordt de nieuwe collectie gepresenteerd. Maar dit betekent niet dat het bedrijf de rest van het jaar stil staat. Daarom presenteert SLV haar noviteiten in de voorjaarsbrochure, de Spring Selection.


In de SLV Spring Selection worden ongeveer 50 nieuwe armaturen aan het assortiment toegevoegd. Lichtoplossingen voor binnen en buiten.
Onderdeel van de Spring Selection zijn onder andere een aantal krachtige Glenos led pendelarmaturen geschikt voor kantoren en andere werkplekken. Een aantal tafellampen, waarvan enkele ook geschikt voor buiten en voorzien van accu, dus draadloos, betreft onder andere de Fitu, Kirocone en de Tonila.

Buiten aan de wand gaan de noviteiten van de klassieke Quadrulo tot de modern organisch vormgegeven Vilua armaturenserie.

Exclusief online
"SLV kiest er voor om met de Spring Selection deze catalogus niet in de vorm van een gedrukte brochure op de markt te brengen, maar als een handige online catalogus, die de functionaliteit van een webshop benaderd. Uiteraard geschikt voor gebruik op smartphones, tablets en laptops met touchscreen. Naast snel zoeken, organiseren en alle productinformatie zien, kan men in de online catalogus direct de actuele voorraad raadplegen en zelf individuele PDF’s met productkeuzes downloaden of versturen", laat een woordvoerder weten.

Meer informatie:
SLV
Kazernestraat 19
5928 NL Venlo
info@slv.nl
www.slv.nl

Publicatiedatum: