Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens 58e editie van Salone del Mobile in Milaan

Nederlandse Best Wool lanceert eerste luxe vloerkledenlabel

Het Nederlandse Best Wool lanceert, in het epicentrum van de designwereld, hun eerste luxe vloerkleden label: ‘Monasch by Best Wool’. Tijdens de 58e editie van Salone del Mobile in Milaan, kunnen designliefhebbers zich in het Nederlands paviljoen ‘Masterly Dutch’ volledig onderdompelen in de comfortabele en luxe weelde van wol. Het label is vernoemd naar Yvar Monasch, eigenaar van het innovatieve Best Wool, dat al decennia een gevestigde naam is in de industrie. Het bedrijf opereert vanuit een heldere visie op circulariteit en duurzaam ondernemerschap. Alle hoogwaardige vloerkleden worden in Nederland vervaardigd van de beste kwaliteit wol uit Nieuw-Zeeland en Europa. Het paviljoen op Salone del Mobile is te bezoeken van 9 tot en met 14 april.

Nieuwe creatieve klasse
Als innovatieve ontwikkelaar van high-end wollen tapijten en vloerkleden behoort Best Wool wereldwijd tot de top. Met de lancering van het label Monasch by Best Wool tijdens Salone del Mobile, presenteren de ondernemers topkwaliteit op het gebied van Dutch design in combinatie met duurzaamheid, comfort en warme luxe. Frank Conrad, hoofd innovatie en design bij Best Wool: “Wol is terug van eigenlijk nooit weggeweest. Dat zien we in de mode en meubelstoffen en zeker in de interieurs van nu, waarin natuurlijke materialen en duurzaamheid hand in hand gaan met comfort en luxe. Wij gebruiken state-of-the-art machines om de hoogste kwaliteit 100% natuurlijke wol uit Nieuw-Zeeland en Europa te tuften.” Monasch by Best Wool ziet de natuur als de beste ontwerper en werkt volledig circulair middels de DSM-Niaga techniek, een circulaire methode waardoor het mogelijk is om de vezels en de rug van elkaar te scheiden en het hele kleed volledig recyclebaar is.

Natuurlijk, robuust en tijdloos ensemble
Gemaakt van uitsluitend natuurlijke bestanddelen, haal je met een wollen vloerkleed de natuur in huis en dit draagt bij aan een gezondere woon- en slaapomgeving. Rondzwevende, fijne deeltjes zoals stof, pollen en microplastics worden door de natuurlijke schubbenstructuur van wol ‘gevangen’ en kunnen daarna worden opgezogen.

Met keuze uit twaalf designs, in verschillende kleuren, maten en randafwerkingen, biedt Monasch by Best Wool een gevarieerd aanbod. Een greep uit blikvangers die te zien zijn tijdens Salone del Mobile 2019: The Hi-Low, Fat Cat en Crayons. 

Over Best Wool
Best Wool ontwerpt en produceert al sinds 1982 hoogwaardige duurzame wollen tapijten voor internationale merken en white label voor vele opdrachtgevers. Voor zowel de interieur- als projectmarkt, in binnen- en buitenland. De wollen vloerkleden van Monasch by Best Wool worden op ambachtelijke wijze door vakmensen gemaakt in Best (Nederland). Om aan de eigen hoge kwaliteitseisen te voldoen, werkt Best Wool uitsluitend met de beste wol uit Nieuw-Zeeland en Europa.

Meer informatie:
Best Wool Carpets
info@bestwoolcarpets.com  
www.bestwoolcarpets.com 

Publicatiedatum: