Lancering vindt plaats in juni 2019

Vernieuwde samenwerking door introductie nieuwe editie best verkochte Type 75

Anglepoise en Margaret Howell  hernieuwen hun samenwerking door een nieuwe Sienna-editie van de best verkochte Type 75-collectie te introduceren. De lancering is in juni 2019. 

De rijke, kleikleur die door Margaret is gekozen, voegt een nieuwe dimensie toe aan het Margaret Howell-kleurenpalet en vormt een perfecte aanvulling op de bestaande versies van de Yellow Ochre en Saxon Blue-bureaulamp. De Type 75 vloerlamp is op dezelfde manier geëvolueerd en zal beschikbaar zijn in alle drie kleuren, waardoor de Anglepoise + Margaret Howell-collectie wordt uitgebreid tot zes stukken en de hoge functionaliteit wordt uitgebreid. 

"Mijn keuze voor Sienna voor onze nieuwe Anglepoise-lamp is mogelijk beïnvloed door recent in de herfstkledingcollecties te hebben gewerkt. We kozen voor stoffen in rijke roest en warme bruintinten. Sienna, een diep verbrande sinaasappel, heeft een sterke kleur en ik denk dat het goed past tegen lichtgrijze en neutrale muren", aldus ontwerpster Margareth Howell. 

De nieuwe collectie zal vanaf 10 juni 2019 op voorraad zijn via de website en bij Margaret Howell-winkels, waar een verfijnde selectie van modernistische meubels en interieuraccessoires wordt gepresenteerd naast de heren- en dameskledingcollecties. De stukken zullen ook verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers wereldwijd.

Meer informatie:
Anglepoise
www.anglepoise.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven