Childhome op uitnodiging van koning Filip mee op staatsbezoek in Zuid-Korea

Koning Filip en koningin Mathilde brachten van 24 tot en met 28 maart een staatsbezoek aan de Republiek Korea. Op uitnodiging van Zijne Majesteit de Koning vergezelde Childhome, de Belgische producent van baby- en kinderartikelen uit Kontich samen met enkele Belgische ministers en de handelsdelegatie het vorstenpaar in Zuid-Korea. Op het programma stond een brede waaier van bezoeken en activiteiten in Seoul, met als hoogtepunt de ondertekeningsceremonie op woensdag 27 maart. Tijdens deze ceremonie ondertekende Childhome een overeenkomst met haar Koreaanse partner om hun handelsrelatie te versterken. 

Koning Filip en koningin Mathilde met de Zuid-Koreaanse president Jae-In Moon en Kim Jung-sook, de echtgenote van de president.

“We zijn heel vereerd dat we onze koning en koningin mochten vergezellen tijdens dit staatsbezoek. We merken dat de vraag naar Europese producten aanzienlijk blijft groeien in Azië. Dit staatsbezoek benadrukt het belang van onze handelsrelaties met de Republiek Korea en daar wil Childhome graag aan meewerken", aldus Xavier Rodrigues, Managing Director bij Childhome.
 

Een gepersonaliseerde versie van Childhome's Mommy Bag.

In 2015 opende Childhome reeds een eerste flagshipstore in Seoul. Als één van de meest dichtbevolkte en trendy steden ter wereld, leek dit de ideale plek om het merkimago van Childhome te versterken. Klanten kunnen de Belgische kwaliteitsvolle en innovatieve producten ontdekken in de showroom van de Koreaanse distributeur: Childhome Korea.

Dat de producten van Childhome geliefd zijn op de Aziatische markt, werd in januari dit jaar nogmaals bevestigd. Childhome won met zijn populaire hoge kinderstoel, de Evolu ONE.80°, de Best of the Fair award op de HKTDC Baby Products Fair in Hong Kong. De experten waren zeer lovend over de draaibare en in hoogte verstelbare Evolu ONE.80°, alsook over het tijdloze design van de kinderstoel.

De handtekeningen zijn gezet.

Childhome, opgericht door Stefan en Nathalie Aerts, ontwerpt en verdeelt al meer dan 34 jaar baby- en kinderartikelen vanuit Kontich. Elk jaar ontwikkelt het eigen productteam nieuwe artikelen in het beste belang van het kind met de nadruk op innovatie, comfort en veiligheid. Childhome groeit elk jaar dankzij de drijfveer van Stefan en Nathalie om te blijven innoveren en de passie voor hun vak. Momenteel zijn de producten van Childhome reeds verkrijgbaar in meer dan 50 landen, maar Childhome blijft uitbreiden. “Childhome is een bedrijf met wereldwijde ambitie. Dit toonden we nog een keer door in februari dit jaar ons eigen kantoor en magazijn te openen in Amerika", zegt Stefan Aerts, oprichter van Childhome.

Meer informatie:
Childhome
Neerveld 13B 
2550 Kontich
communication@childhome.be
www.childhome.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven