Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bekroond met internationaal erkende kwaliteitszegel

'Skyline Frame is één van de beste designproducten in de categorie keukens'

Het panel van experts van de Red Dot Design Award kent het internationaal erkende kwaliteitszegel toe aan de beste producten in een categorie voor een hoge ontwerpkwaliteit en een uitstekend ontwerp. Het Skyline Frame van Berbel was een van de beste designproducten in de categorie keuken / afzuigkappen.

"Deze prijs is een geweldige en motiverende goedkeuring voor het hele Berbel-team voor de lange ontwikkelingsfase met hoge detailnormen. Het is een grote eer voor ons om de Best of the Best te worden toegekend door de jury van de Red Dot Design Award voor ons Skyline Frame", Dipl.-Ing. Peter Ahlmer over de prijs.

"Het Skyline Frame is tot nu toe het meest comfortabele product van berbel. Het is grotendeels gebaseerd op de fusie van leefruimte en keuken. Er is een uitstekende eigenschap van deze kap, de emotionele omgang met licht. Door de mogelijkheid de kap naar boven te bewegen, lijkt deze te zweven in de kamer - wat naast het visuele effect ook functioneel de best mogelijke oplossing vertegenwoordigt", legt ontwerper Stefan Ambrozus uit. Afhankelijk van de grootte van het plafond en afhankelijk van hoe dicht de afzuigkap op de kookplaat is, kan de Skyline Frame in hoogte worden aangepast. Het beweegt zachtjes op en neer via de afstandsbediening of APP en biedt hoofd- en ooghoogte. Wanneer de kap niet wordt gebruikt, verdwijnt deze subtiel onder het plafond.  

Het kubieke designmodel in moderne industriĆ«le stijl verbergt een individueel instelbare effectverlichting achter de fronten van donker rookglas. Het kleurenspectrum, dat ook kan worden bediend met de afstandsbediening of met APP, loopt van koel wit tot een kopergoud. In de koudere omgeving ziet het lichtpatroon van de Skyline Frame er blauwachtig en koel uit, geschikt voor lichte keukens. In de warmere kleurtemperatuur is het licht zachter, met een warme tint. Een leuk accent voor keukens in donkere aardetinten met houten elementen. 

Het skylineframe valt op door het opvallende, matzwarte frame van vierkante buis. Opzij bieden open planken opslagruimte voor specerijen, verse kruiden en kookaccessoires. 
Zoals het geval is met alle berbel afzuigkappen, is de Skyline Frame-technologie stijlvol. Het Berbel-principe zorgt voor een efficiĆ«nte vetafscheiding. Deze middelpuntvliedende kracht wordt gebruikt, zodat geen prestatieverminderende vetfilters nodig zijn. Koken en braden van dampen worden gezogen in het interieur van de kap door krachtige en stille EG-ventilatormotoren, waar ze twee keer worden afgebogen in een boog. In dit geval splitsen de vetdeeltjes zich af en vallen ze in de lekbak. De lucht gaat onbelemmerd verder, wordt gefilterd met behulp van actieve kool en vrijgegeven als warmte terug in de kamer.
 
Over de Red Dot Design Award:
Meer dan 5.500 objecten uit 55 landen zijn door ontwerpers en fabrikanten aan de competitie onderworpen en individueel getest en beoordeeld als onderdeel van een meerdaags evaluatieproces. De 40 leden tellende jury, die is samengesteld uit onafhankelijke ontwerpdeskundigen van over de hele wereld, beoordeelde de objecten onder meer op basis van de mate van innovatie, functionaliteit, kwaliteit, levensduur en ergonomie. Slechts 1,5% van alle inzendingen overtuigde de jury zo erg dat ze de titel Red Dot kregen: Best of the Best. The Red Dot: Best of the Best-winnaars ontvangen hun prijs tijdens de prijsuitreiking in Essen op 8 juli 2019. Vanaf 9 juli worden de bekroonde innovaties tentoongesteld in de speciale tentoonstelling "Design on Stage - Winnaars Red Dot Award: Product Design 2019" in het Red Dot Design Museum, Zeche Zollverein in Essen.

Meer informatie:
Berbel
info@berbel.de 
www.berbel.de 

Publicatiedatum: