Design tuinmeubelen van Nederlandse bodem

Nieuwe showroom Tuintrend Waalwijk

BEACH 7 is ontwerper en fabrikant van buitenmeubelen. "Onze bijna 100 jaar ervaring gebruiken wij bij de ontwikkeling van onze producten. Opgericht in november 1918 in Amsterdam als een samenwerkingsverband van ondernemers in de detailhandel onder de naam Inkoop Combinatie Holland. In de loop der jaren is het bedrijf geëvalueerd tot een familiebedrijf gespecialiseerd in tuinmeubelen met twee eigen merken en haar hoofdkantoor met nieuwe showroom van circa 3000 m2 in Waalwijk." 

Tuintrend Waalwijk is het 'tuin experience centrum' waar bezoekers de laatste mode op het gebied van tuinmeubelen kunnen bekijken, uitproberen en shoppen. Hier vindt men de tuinmeubelmerken Beach7, Guiño en de buitenkeukens van Quan Garden Art. "Een collectie tot stand gekomen met passie voor het buitenleven en design. Wij willen informeren en inspireren. Wij helpen bij de inrichting van veranda, tuin en terras, zowel particulier als op de projectmarkt in samenwerking met professionele retailers, projectinrichters, tuinarchitecten, interieurstylisten", laat een woordvoerster weten.

Het DNA van het bedrijf bestaat uit de volgende drie productgroepen:

Beach7
We houden van het strand, de zee en het buitenleven. Buiten genieten. Deze collectie bestaat sinds 2006. Aanvankelijk veel vlechtwerk, nu geëvalueerd tot een brede, vrolijke en kleurrijke collectie in verscheidenheid aan materialen. Lage drempel maar met een eigen identiteit.

Guiño
Betekent knipoog in het Spaans. Meubels met een knipoog, ontworpen met een glimlach.
Het idee voor het creëren van de Guiño collectie is ontstaan in 2014. Ons doel is kwalitatief hoogwaardige meubels te maken die comfortabel en mooi zijn, maar met een knipoog. Onderscheidend. Bedoeld om van te genieten, maar met de mogelijkheid voor de gebruiker om ze te personaliseren. Tijdloos en duurzaam. In Nederland geproduceerde kussens gemaakt van gerecyclede Sunbrella stoffen, met de mogelijkheid om deze voor comfort aan te passen aan de wens van de gebruiker. 

Quan Garden Art
Buiten eten, buiten genieten, een lust om naar te kijken! Het speelt zich af rondom de Quan bakplaat. Diverse maten, uitgevoerd in Carbon, Corten of RVS. Zowel op hout als op gas gestookt, met accessoires als Lampen, rookovens, pizza ovens, terras heaters, houtblokken standaards, etc. Wij geven ook kookdemonstraties op de Quan, contact ons voor de beschikbare data." 


Meer informatie:
Tuintrend
Professor Lorentzweg 18
NL-5144 NP Waalwijk
tel. +31 73 3032999
info@tuintrend.nl
www.tuintrend.nl

 
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.