Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Draadloze lamp met smartphone-bediening

Ontwerper Tristan Lohner heeft voor het merk Fermob een aantal lampen onder de naam Mooon! gecreëerd. De lampen zijn geënt op 19e eeuwse straatverlichting. De eerste Mooon!-lampen waren dankzij een aluminium frame 40 centimeter hoog. De collectie is nu uitgebreid met lampen van 134 centimeter hoog. De lampen kunnen gebruikt worden in de huiskamer , als leeslamp of bij een terras op een veranda.

Mooon! H134 is de eerste draadloze verlichting op de markt, die zowel binnenshuis als buitenhuis kan worden toegepast. Het minimalistische ontwerp van de lamp herbergt een aantal innovatieve technologieën. De lamp heeft twee kleurtemperaturen (warm wit en koel wit), die in twee sterktes kunnen worden aangewend.

Mooon! H134 maakt gebruik van een batterij, waarmee de lamp eenmaal opgeladen zes tot veertien uur kan blijven branden. Ook kan de lamp worden gebruikt als deze in het oplaadstation is gezet. Verder kan door middel van  Bluetooth-technologie de lamp met een smartphone worden bediend.

Meer informatie:
Fermob
www.fermob.com

Publicatiedatum: