Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een spannend spel van rechte lijnen en dito oppervlakken"

SieMatic wint German Design Award

De German Design Award is dit jaar uitgereikt aan SieMatic voor haar keuken- en meubellijn PURE in de categorie ‘Excellent Product Design – Kitchen’. 
De jury was onder de indruk van de subtiliteit van het design. “Het spannende spel van rechte lijnen en dito oppervlakken, samen met de perfect uitgebalanceerde proporties, heeft een keuken gecreëerd die schoonheid combineert met tijdloze elegantie”. Dat was het klinkende oordeel van de Deutsche Rat für Formgebung tijdens de uitreiking van de award aan SieMatic.  

Het Frame Design is kenmerkend voor de SieMatic-lifestyle PURE, die gelanceerd werd in 2018. "Een twee centimeter dunne omlijsting van de minimalistische meubels geeft dit concept zijn markante contouren en unieke karakter. Het design is ontwikkeld in samenwerking met de Berlijnse architectuur- en designstudio Kinzo.
Bij de minimalistische vormen hoort een scala aan materialen en kleuren die subtiel zijn afgestemd op het design. De keuze aan rustige wit-, grijs- en zwarttinten en houtsoorten onderstreept het puristische ontwerp en staat voor een tijdloos elegante uitstraling", laat een woordvoerder van SieMatic weten.

SieMatic viert dit jaar het 90-jarige bestaan onder het motto ‘Timeless by Tradition’. "Het winnen van de German Design Award kon bijna niet passender in dit jubileumjaar", vervolgt SieMatic.

Meer informatie:
SieMatic
Hobbemastraat 2-2a
1071 ZA Amsterdam
info@siematic.de
www.siematic.com

Publicatiedatum: