Childhome valt opnieuw in de prijzen

De eerste dag van de Harrogate International Nursery Fair eindigde met een groot feest voor Childhome, de Antwerpse producent van babyartikelen. De kinderstoel met draaifunctie, de Evolu One.80°, won de BANTA (Baby and Nursery Trade Awards) voor beste Home & Nursery Product. Inmiddels is dit de zevende award voor de EVOLU ONE.80°. 

Samen met haar nieuwe Britse distributeur CuddleCo, stelde Childhome haar producten ten toon tijdens de Nursery Fair. De kinderstoel viel in de smaak omwille van het ontwerp, de aanpasbare hoogte en de handige draaifunctie. De Evolu won reeds verschillende prestigieuze en internationale awards wereldwijd. 
"De BANTA is al de zevende award voor onze bekende kinderstoel met draaifunctie. Ik denk dat we op zoek moeten gaan naar een grotere prijzenkast”, aldus Cédric Rodrigues, Head of International Sales bij Childhome.

Childhome, opgericht door Stefan en Nathalie Aerts, ontwerpt en verdeelt al meer dan 34 jaar baby- en kinderartikelen vanuit Kontich. Elk jaar ontwerpt het eigen productteam nieuwe artikelen in het beste belang van het kind met de nadruk op innovatie, comfort en veiligheid. 

Meer informatie:
Childhome
Neerveld 13B 
2550 Kontich
communication@childhome.be
www.childhome.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven