'Terug van weggeweest'

Fabbian Illuminazione breidt collectie verder uit

Fabbian Illuminazione is terug van weggeweest. Na overname door een succesvolle investeerder is Design Lines wederom de handelsagent voor Nederland. "De collectie is uitgebreid met de Saya hanglampen. Saya combineert vakmanschap (glasgeblazen door meester glasblazers) met een hedendaags ontwerp en fabricagetechnologie", laten Anneke en Erroll van Design Lines weten.De Saya hanglamp bestaat uit een diffuser in wit en transparant glas, geblazen op metalen kooien en verkrijgbaar in drie afwerkingen: gepolijst, goud en chroom.
Er zijn drie vormen beschikbaar en het licht, halogeen, fluorescent of LED is homogeen. "De productie van Fabbian is superieur aangezien de productie in de Veneto dicht bij Venetië plaatsvindt", vervolgt Anneke.

Naast model Saya is ook ook nadruk op LED verlichte modellen gelegd. Model Pivot is een eenvoudige rechthoek die indirecte en dynamische verlichting op de muur projecteert. Pivot is een minimale armatuur dat naar behoefte kan worden gericht. De Pivot-collectie omvat een staande lamp, drie wandlampen van verschillende lengte voor muur en plafond en een hanglamp, op verzoek kunnen de lengtes worden aangepast. De lampen zijn ontworpen voor binnenomgevingen, verkrijgbaar in wit, antraciet grijs en lichtgrijs geverfd aluminium en brons.

Fabbian werd in 1961 opgericht als een fabrikant van lampen. Het bedrijf is gevestigd in Italië en produceert hier alle collecties, interpreteert met persoonlijkheid de nieuwe trends van modern design door middel van een verscheidenheid aan stijlen, met behulp van geavanceerde productietechnologieën en gebruikmakend van een grote groep internationale ontwerpers. 

Meer informatie:
Fabbian Illuminazione 
info@fabbian.com
www.fabbian.com
contact@designlines.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven