"Het is mijn doel om een heerlijk huis voor iedereen bereikbaar te maken"

Interieurarchitect Doret Schulkes schrijft boek met tips voor woongeluk

Interieurarchitect Doret Schulkes heeft een heel eigen visie: een huis moet bijdragen aan je geluk en daarmee aan je gezondheid. Het is haar missie om een heerlijk huis voor iedereen bereikbaar te maken.
Daarom schreef zij het boek "Hoe krijg ik een heerlijk huis, 5 sleutels om zelf toe te passen". Het boek is geschreven voor particulieren.

 

"Ik heb me helemaal gespecialiseerd in woonhuizen omdat ik daar het meeste voor mensen kan betekenen. In het boek staan de aspecten die ik zelf gebruik in mijn ontwerpen voor particuliere woningen. Het is mijn doel om een heerlijk huis voor iedereen bereikbaar te maken.Ik leg in duidelijke stappen uit hoe je woning je elke dag opnieuw geluk kan brengen. En hoe je je kunt voorbereiden om zo lang mogelijk in je eigen huis te blijven wonen. De concrete tips kun je direct in je eigen woning toepassen. Ga met de sleutels in dit boek aan de slag in je eigen huis. Ook al lijken sommige adviezen in eerste instantie misschien vreemd. Een heerlijk huis heeft namelijk niet echt iets te maken met designmeubelen of het juiste kleurtje, hoe leuk dat ook is. Waarmee dan wel? Dat leg ik uit in het boek", laat Doret weten.

Meer informatie:
Doret Schulkes
Tuinstraat 8
5721 ZZ Asten
mail@doretschulkes.nl
www.doretschulkes.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.