Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Neemt nieuwe collectie led-lampen voor rekening'

Marc Sadler nieuwe artistieke leider Olev

Het Italiaanse lampenbedrijf Olev heeft in Marc Sadler een nieuwe artistieke leider gevonden. Hij staat bekend om zijn precieze industriële aanpak en diepgaande technische vaardigheden. Sadler neemt de nieuwe collectie LED-lampen voor zijn rekening, die tijdens de Euroluce beurs aan het publiek zal worden tentoongesteld. Een van de items uit de collectie is de lamp Flamingo.

Het doel van Olev is om zichzelf te confronteren met de gehele productieve organisatie en daarom is de rol van Sadler niet alleen vertaald in termen van creatieve interventie, maar speelt hij ook een belangrijke rol bij de heroverweging van het 'bedrijfssysteem'. Een van de resultaten van deze ontwerpaanpak is de lamp Flamingo. Deze kenmerkt zich door de gefacetteerde vorm van het hoofd die een grafisch en rigoureus karakter definieert. De lamp wordt gevormd door drie elementen, kop, staaf en arm, en is volledig van koolstof om weerstand en duurzaamheid te garanderen. De arm, scharnierend op 120° op de verticale as, en de kop, roterend op 175°, maken het mogelijk de lichtstraal te richten volgens de specifieke behoeften van de omgeving. Het honingraat anti-glare scherm garandeert een hoog visueel comfort.

Olev op Euroluce
Paviljoen 15, stand g32

Bron: www.archiportale.com