Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ingenieuze collectie opbouwtoestellen met een inbouwlook

Verlichtingsfabrikant wint Red Dot Design Award

Ontwerper Patrik van Daele uit Mariaburg (Ekeren) heeft namens  verlichtingsfabrikant PVD Concept de internationale prijs voor design Red Dot Design Award gewonnen. Uit 5500 inzendingen werd juist zijn product - binnenhuisverlichting White Line Slot - gekozen tot het beste design van het jaar in de categorie Lighting Design.

White Line is een ingenieuze collectie opbouwtoestellen met de look van inbouwmodellen. Deze verrassende creatie is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar een tijdloze en discrete opbouwverlichting en van het besef dat hier nog een opening in de markt bestaat.
Het unieke van White Line is dat het hier gaat om opbouwverlichting die echter deels verdwijnt in plafond of wand. Dankzij een ruwe poedercoating in RAL9016 en een naadloze afdekplaat zijn alle
White Line modellen bovendien overschilderbaar. Ze kunnen dus perfect afgewerkt worden zoals het plafond of de wand waarin ze worden gemonteerd.

Meer informatie:
PVD Concept bvba
Leeuw van Vlaanderenlaan 70
2950 Kapellen
t +32 (0) 3 605 77 47 
f +32 (0) 3 605 39 17
info@pvdconcept.be
www.pvdverlichting.be