Manon Idema, eigenaresse Outdoor Lifestyle:

''Wij waren tien jaar geleden het eerste bedrijf dat de binnenbank naar buiten bracht"

Outdoor Lifestyle bestaat reeds 13 jaar. Misschien niet het allerbekendste merk wat betreft exclusieve buitenmeubelen. Outdoor Lifestyle is echter een specialistisch bedrijf die 'All weather' buitenmeubels geheel naar wens van de klant verkoopt. Het bedrijf heeft een service aan huis waar ze samen met de klant stoffen uitzoeken passend bij de leefomgeving. Dit kunnen de kleurvaste stoffen zijn van Sunbrella, Manuel Canovas, Rubelli en Elitis.

Manon Idema, eigenaresse van Outdoor Lifestyle: ''Onze All Weather outdoorbanken worden geproduceerd in Nederland en dankzij het gebruik van een stevig frame, kwalitatieve en kleurvaste stoffen kunnen de banken het hele jaar buiten blijven staan. Ook de kussens. Hierdoor hoef je nooit meer met spullen te slepen en kunnen gasten ook na een regenbui weer snel plaatsnemen op de loungeset.
De outdoor sofa is een ware blikvanger en wordt exclusief door Outdoor Lifestyle in Nederland ontworpen, geproduceerd en geleverd.''

''Het unieke aan het modulaire systeem van Outdoor Lifestyle is dat de klant alle opstellingen kan maken die gewenst zijn. De set bestaat uit luxe hoekmodules, tussenmodules, chaise longues, poef groot en klein. Tevens zijn er dit jaar luxe ligbedden, kleine en grote ronde en vierkante poefs aan het assortiment toegevoegd. De poefs geven een luxe uitstraling en kunnen gemaakt worden met diverse kleuren en patronen", aldus Manon.

Het in Nootdorp gevestigde bedrijf is het eerste bedrijf in Nederland dat de binnenbak naar buiten heeft gebracht, inmiddels 10 jaar geleden. De ontwerpster van dit modulaire systeem is Manon Idema zelf. Zij gaat alleen voor de allermooiste creaties. Tevens vindt zij het van belang dat de productie geheel in Nederland plaatsvindt. ''Een echte made in Holland bank.''

De loungeset van Outdoor Lifestyle kan 365 dagen per jaar in weer en wind staan vanwege het waterdoorlatende schuim en het unieke afwateringssysteem wat in het aluminium frame zit. Op het frame zit 10 jaar garantie hetgeen ook uniek is in Europa. De stoffen zijn sneldrogend dus als het zonnetje weer gaat schijnen na een regenbui kan men binnen 20 minuten weer op de bank loungen.

Zo onderscheidt Outdoor Lifestyle zich van andere buitenmeubel leveranciers, een "echte parel" in dit buitenassortiment.

Tevens worden 3D animaties gemaakt zodat de klant kan zien hoe de loungeset komt te staan bij de desbetreffende villa.

3D visualisatie Loungesets Outdoor Lifestyle from Outdoor Lifestyle on Vimeo.

Meer informatie:
Outdoor Lifestyle
info@outdoorlifestyle.nl
www.outdoorlifestyle.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven