Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf eind maart verkrijgbaar

Interfloor brengt nieuwe vinylcollectie op de markt

Interfloor presenteert een nieuwe vinylcollectie, genaamd Modern Stone. Een trendy collectie met opvallende dessins voor een karakteristieke look. Het PVC vinyl is 400 cm breed. ''Dankzij de Natural Look & Feel embossing – voor een realistische natuurgetrouwe oppervlaktestructuur, de voelbare details, heldere kleuren en levendige indruk is deze voordelige en onderhoudsvriendelijke vloer nauwelijks van een echte vloer te onderscheiden,'' aldus Interfloor.

5 verschillende designs
De vinylcollectie Modern Stone bevat 5 uiteenlopende steen- en tegeldessins waaronder rustieke tegels in 3 natuurlijke kleuren en een breed toepasbare dessin. Het speelse terrazzo dessin met gekleurde stukjes steen in klei past geheel in de huidige interieurtrend, hip en helemaal van deze tijd.

Combinatie van functionaliteit en eigenzinnig design
Met zijn “gebruiksclassificatie 23” en de toegepaste Slip Restraint R10 toplaag voor extra grip is Modern Stone geschikt voor vrijwel iedere ruimte in huis. Toepasbaar en functioneel voor bijvoorbeeld gebruik in een keuken.

De zogenaamde Compact Back maakt deze vinylcollectie extra comfortabel, “zacht” aan de voeten, akoestiek verhogend en geluidsabsorberend. Daarbij is deze samengestelde rug bestand tegen lichte oneffenheden in de ondervloer, wat deze vinylvloer makkelijker te leggen maakt. Ook is de Modern Collectie verkrijgbaar in een hout dessin. 

Meer informatie:
Interfloor
info@interfloor.nl 
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: