"Onze leveranciers hebben aanvullende grondstoffenvoorraden ingekocht''

Estillon is klaar voor de Brexit

Iedereen wacht vol spanning af of de Brexit doorgaat of niet. Vloerenproducent Estillon geeft aan al klaar te zijn voor de uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. 

''In de huidige omstandigheden zal het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaten. Dit heeft consequenties voor ons en onze leveranciers. Om mogelijke problemen te voorkomen, hebben onze leveranciers aanvullende grondstoffenvoorraden ingekocht, zodat de productie zonder onderbreking kan doorgaan. We hebben ook extra ondervloeren en gereedschappen in het Verenigd Koninkrijk aangeschaft om aan onze leveringsverplichtingen te voldoen. Juiste exportdocumentatie is met de Britse douane afgehandeld om mogelijke vertragingen te voorkomen. Desalniettemin hebben we geen controle over vertragingen veroorzaakt door anderen. En dit kan mogelijk onze leveringsbetrouwbaarheid be├»nvloeden", meldt Estillon.  

www.estillon.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.