'Richt zich op leveren van oplossingen voor stedelijk wonen in kleine ruimte'

Ikea opent Planning Studio in Verenigde Staten

De Zweedse Ikea Group opent op 15 april haar eerste winkel in het centrum van de VS. Het brandpunt van de planningsstudio op Third Avenue in de wijk Manhattan in New York zal zich richten op het leveren van oplossingen voor stedelijk wonen in een kleine ruimte. In de toekomst krijgen klanten de mogelijkheid om producten te bestellen en deze tegen een vergoeding rechtstreeks bij hen thuis af te leveren. Daarnaast zijn de faciliteitsexperts van Ikea ter plaatse voor consultaties, die indien nodig van tevoren kunnen worden geregeld. 

In de VS heeft Ikea momenteel 49 traditionele meubelzaken. De staat New York heeft vestigingen in Brooklyn, Elizabeth, Long Island en Paramus.

Ikea wil in de komende drie jaar 30 kleinschalige locaties op binnenstedelijke locaties wereldwijd openen. De meubelketen test al nieuwe concepten in verschillende landen. In Stockholm heeft het bedrijf bijvoorbeeld een planning- en bestelstation voor keukens geopend en in Londen een planning- en bestelstation voor keukens en kledingkasten. Daarnaast zijn dit najaar twee kleinere stadswinkels in het centrum van Madrid begonnen. Begin mei zal er ook een filiaal zijn in het centrum van Parijs.

www.ikea.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven