'Interieurketen moet de deuren sluiten'

Bijna vijftig jaar behoorde de interieurketen tot de betere zaken op het gebied van verf, gordijnen, behang, luxaflex en vloerbekleding. Maar nu stevent het bedrijf, met vier winkels, af op een faillissement. De interieurspecialist is zo goed als bankroet, kan de financiële verplichtingen niet langer nakomen.

In de regio Antwerpen is Tony Mertens een van de hoofdverdelers van Luxaflex.

Het gaat niet goed met de Kempische interieurketen Tony Mertens, dat de boeken neer wilt leggen. De vier winkels zijn gesloten en het is nu wachten op het moment dat het faillissement wordt uitgesproken. De keten heeft momenteel al bescherming tegen schuldeisers, meldt Retaildetail.be.

"Tony Mertens was bijna vijftig jaar lang een bekende naam als interieurketen in de regio Antwerpen. In 2013 verkocht oprichter Tony Mertens de keten aan het investeerdersduo Jan Ponnet en Cedric De Quinnemar. Na 40 jaar aan het hoofd van de formule gaf hij de fakkel door met het oog op de “continuïteit van de onderneming” en om “het bedrijf alle mogelijkheden te geven zich verder te ontwikkelen”, vertelde de voormalige topman destijds tegenover RetailDetail. Helaas is er van die plannen weinig terecht gekomen. 

Lees het volledige artikel op Retaildetail.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.