Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eindhovens verlichtingsbedrijf wint maar liefst 11 onderscheidingen op 66e iF Design Awards

Er kan van een heuse topprestatie gesproken worden. Tijdens de 2019 iF Design Awards werden maar liefst 10 awards in de categorie iF Product Design en 1 award in de categorie iF Communications Design in de wacht gesleept. En dat zijn niet de minste onderscheidingen, want de 6.400 (!) inzendingen uit 50 landen werden beoordeeld door 67 juryleden uit 20 landen. Het overkwam Signify uit Eindhoven, wereldleider in verlichting, tot 16 mei vorig jaar nog handelend onder de naam Philips Lighting.

De awards weerspiegelen de kracht van Signify in design en de toewijding om de innovatieve leider te zijn in geconnecteerde verlichting voor het Internet of Things (IoT).
Signify heeft altijd al aanzienlijk geïnvesteerd in Design en R&D. Beide elementen spelen een cruciale rol in de transitie van conventionele naar energiezuinige LED- en connected verlichtingssystemen en services.
De afgelopen vijf jaren heeft Signify haar portfolio opnieuw uitgevonden om deze overgang  te kunnen realiseren. Het succes van deze transitie is zichtbaar in deze awards. Awards die variëren van draadloze, op het netwerk aangesloten kantoorverlichting tot de nieuwe Philips Hue app die feedback van gebruikers integreert om het voor hen nog gemakkelijker te maken om thuis die ene, speciale sfeer te creëren en hun woning zoveel slimmer te maken.

“Het winnen van awards kan je niet alleen toeschrijven aan hoeveel we investeren in R&D en Design; het gaat vooral om onze aanpak,” zegt Olivia Qiu, Chief Innovation Officer bij Signify. “Onze R&D en Design teams werken echt op een geïntegreerde manier en worden gedreven door de behoefte van de gebruiker.
Design is geen bijzaak om producten er aantrekkelijker uit te laten zien. Vanaf het begin maakt het deel uit van elke beslissing die we nemen met als uitgangspunt de behoefte van de klant.”

Volledige lijst van de door Signify gewonnen iF Design Awards:

iF Communications Design
Philips Hue App 3.0
Dankzij een verhoogde gebruiksvriendelijkheid en nieuwe features geeft deze app versie de gebruiker een ticket naar de wereld van geconnecteerde verlichting.

Philips Hue Adore

iF Product Design
Philips Hue Adore
De Philips Hue Adore spiegel werd speciaal ontworpen voor het perfecte licht in de badkamer en is vochtbestendig.

Philips Hue Liane
De Philips Hue Liane is een decoratieve wandlamp voor het juiste indirect licht.

Philips Hue Lightstrip Outdoor
De Philips Hue Lightstrip Outdoor geeft altijd en overal subtiel en kleurrijk buitenlicht.

Philips Hue Play
De Philips Hue Play lichtbalken zijn compact en veelzijdig en zorgen voor spectaculaire TV-momenten.

Philips High Lumen Master LEDspot
Philips High Lumen Master LEDspots branden lang, zijn energiezuinig en compatibel met de meeste halogeenarmaturen.

Philips MasterConnect LEDtube
De Philips MasterConnect LEDtube heeft een 2.4 GHz draadloze netwerktechnologie waardoor men gemakkelijk kan upgraden naar een geconnecteerd verlichtingssysteem.

Philips Ledalite EyeLine
De dunne, modulaire panelen van de Philips Ledalite EyeLine bieden direct en indirect lichtcombinaties die in elk interieur passen.

Philips SmartBright Road
De compacte en ranke Philips SmartBright Road IP65 vormt de nieuwe generatie wegverlichting die meer dan ooit de focus legt op een strakke licht output.

Philips TownTune
Zeer modulaire armaturen voor stadsverlichting die de mogelijkheid bieden om zelf te ontwerpen.

Philips GreenPerform Highbay Elite / Philips CoreLine Highbay
Philips GreenPerform Highbay Elite /Philips Coreline Highbay hebben een lichte armatuur met een compacte driver en met een circulaire LED-balk.

Meer informatie:
Signify Netherlands B.V.
Boschdijk 525
5621 JG Eindhoven
+31 (0)40 275 00 00