Uniqka toont Nederlandse creaties in Milaan

Het in Istanbul gevestigde designmerk Uniqka demonstreert werk van Nederlandse ontwerpers tijdens de Design Week in Milaan. De creaties van de ontwerpers van Uniqka zijn te zien op de Ventura Future-tentoonstelling.

De oprichters van Uniqka, Kerem Aris en Merve Parnas, zijn trots op het feit dat ze werk kunnen laten zien van de Nederlanders Isabel Quiroga, Debbie Wijskamp en Jacob de Baan. De helft van de ontwerpers waarvan Uniqka creaties tijdens Ventura Future introduceert, komt uit Nederland. “We hebben veel bewondering voor het plezier, de fantasie en de originaliteit van onze ontwerpers. Het is fijn om te zien hoe deze ontwerpen het assortiment van Uniqka hebben verrijkt”, aldus Kerem en Merve.

Ventura Future wordt georganiseerd door Margriet Vollenberg. Ze is positief over de deelname van Uniqka. “We willen met Ventura Future ontwerpen laten zien van over de hele wereld. Het Turkse merk Uniqka combineert traditionele vakmanschap met een hedendaagse esthetiek. Dit past uitstekend bij onze tentoonstelling.”
 
Uniqka is drie jaar geleden opgericht. Sindsdien is het merk een gerespecteerde naam geworden in de internationale designwereld. Het merk werkt samen met ontwerpers van over de hele wereld. De collectie bestaat onder andere uit tafelobjecten, muur-accessoires en kantoorgerei. Kerem Aris en Merve Parnas zijn voorstanders van ambachtelijk werk. Alle creaties in de collecties van Uniqka zijn dan ook met de hand gemaakt. Alle creaties van leer worden door Kerem en Merve zelf gemaakt in de eigen studio.

Meer informatie:
Uniqka
hello@uniqka.com
www.uniqka.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven