Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Curve door Elle Decoration verkozen als lamp van het jaar

Zero Lighting breidt collectie lampen uit

Zero Lighting breidt de collectie uit met een serie functionele verlichting. Zero Interiör werd opgericht in 1978 met de visie om verlichtingsarmaturen te maken voor een ontwerpgericht publiek. 

Curve
In opdracht van The National Museum of Sweden ontwierp studio Front in samenwerking met Zero permanente verlichting voor de bibliotheek. Hieruit is de collectie Curve ontstaan, het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke bibliotheeklamp van vroeger. De hang-, vloer- en tafellampen hebben een geïntegreerde led. De kap wordt gemaakt van glas in groen en wit en metaal in groen, wit, blauw en ivoor. Curve is door Elle Decoration verkozen als lamp van het jaar.

Circle
Een andere grote familie van Zero, Convex, heeft nieuwe toevoegingen in de bolronde kroonluchters Convex Circle. De ene kroonluchter heeft een diameter van 800 mm, de andere een  diameter van 1400 mm met respectievelijk vijf en negen met LED uitgeruste lichtbronnen. Convex Mini is nu de kleinste hanglamp in de familie. Te hangen in groepen, individueel of samen met leden van dezelfde familie. Standaardversies verkrijgbaar in zwart, wit en gegalvaniseerd metaal. 

Pathfinder
Een eenvoudig te plaatsen, sculpturale serie van armaturen, ontworpen om doorgangen, paden, gevels en gebieden onder daken te verlichten. Het design is geïnspireerd op de wegwijzers uit vroegere tijden en creëert richting. De staafarmaturen hebben één of meer koppen in verschillende combinaties en richtingen. 

City Globe
De City-familie heeft een archetypische vorm en royale diameter en een breed scala aan toepassingen. Een verscheidenheid aan bollen kan worden gekozen. De lamp van geschilderd aluminium is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart RAL 9005, wit RAL 9010 of blauw RAL 32021, andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag. De buitenkap is verkrijgbaar in grijs getint acryl met een binnenkant van opaalglas, cognacglas of grijs glas.

Bob
In samenwerking met meubelmerk Blå Station heeft Zero lampenserie Bob gecreëerd. Vloerlamp Bob biedt goed gezelschap naast de bank of fauteuil. De ledverlichting wordt afgeschermd door een diffuser die voor prettig en niet-verblindend licht zorgt. Bob is ook verkrijgbaar als hanglamp.

Meer informatie:
Zero Lighting
info@zero.se
www.zerolighting.com

Publicatiedatum: