Succesvolle start verkoop circulair project DSL24

Multiprop Vastgoed Ontwikkeling uit Utrecht is met de verkoop van het circulaire en CO2-neutrale transformatieproject DSL24 gestart. De verkoopmanifestatie die op 13 maart plaatsvond bij Beumer Garantiemakelaars op de Maliebaan is met circa 200 geïnteresseerden drukbezocht. De eerste inschrijvingen en biedingen zijn reeds binnengekomen. De geïnteresseerden zijn bijzonder enthousiast over de acht gasloze en Plus-op-de-Meter-appartementen in de voormalige Ariënsschool in de Utrechtse wijk Hoograven.

Multiprop heeft eind 2017 de prijsvraag, welke is uitgeschreven door de gemeente Utrecht, gewonnen voor de transformatie van deze portaalschool in de geliefde en opkomende Utrechtse wijk Hoograven. Vanwege de bijzondere typologie en als onderdeel van de naoorlogse wijk Hoograven wenst de gemeente Utrecht deze portaalschool te behouden en dient het een fysieke functiewijziging te ondergaan naar wonen. Multiprop heeft de prijsvraag gewonnen op basis van architectuur, duurzaam bouwen en energiezuinigheid in combinatie met een bieding.

DSL24 is een van de meest duurzame transformaties van Nederland. Het project krijgt een ongekend hoge gemiddelde GPR-score van 9,2 voor de thema’s energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Deze score uit zich onder andere in zeer hoogwaardige isolatie, beperkt watergebruik, geen CO2 uitstoot, duurzaam materiaalgebruik, goede kierdichting en een gezond binnenklimaat. Daarnaast hebben de acht moderne en luxe appartementen een EPC van -0,43. Bij gemiddeld gebruik betekent dit dat er meer energie wordt opgeleverd dan er verbruikt wordt. Het complete dakvlak wordt geïntegreerd met 126 all-black PV-panelen en 64 thermische PVT-panelen. Deze PVT-panelen zorgen niet alleen voor elektriciteit maar zijn ook de bron voor de vloerverwarming en warm water. Daarnaast beschikt ieder appartement over een duurzame warmtepomp. Kopers kunnen kiezen om dit systeem te leasen via THE FCTR E of als meerwerk te kopen.

Op de begane grond bevinden zich vier gelijkvloerse appartementen met woonoppervlaktes van circa 95 tot circa 98 m2 GBO en riante tuinen op het zuidoosten. De verkoopprijzen zijn vanaf € 387.500,- kosten koper. Op de verdieping komen vier appartementen variërend van circa 90 m2 tot circa 104 m2 GBO. Deze appartementen hebben prachtige entresols en riante dakterrassen van meer dan 30 m2. De verkoopprijzen van deze woningen zijn vanaf € 395.000,- k.k. Alle appartementen liggen op eigen grond en beschikken over een privé parkeerplaats op het afgesloten gemeenschappelijk binnenterrein. De aannemer Kusters Bouw is reeds gestart met de uitvoering en Multiprop verwacht dat de appartementen rond de zomervakantie opgeleverd gaan worden.

Geïnteresseerden kunnen zich nog tot maandag 25 maart om 12 uur inschrijven op de appartementen via de website www.dsl24.nl. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden om via een bieding boven de verkoopprijs een bod uit te brengen. Na de inschrijfperiode vindt dan de digitale toewijzing plaats waarbij op basis van voorkeur en bieding de appartementen worden toegewezen.

Meer informatie:
MultiProp Vastgoed Ontwikkeling
Maliebaan 39A
3581 CC Utrecht
maarten@multiprop.nl
www.dsl24.nl
www.multiprop.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven