Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grohe komt met 3D geprinte waterkranen

Grohe heeft op ISH Frankfurt 3D-geprinte kranen gepresenteerd: de Allure Brilliant Icon 3D en de Atrio Icon 3D. De Allure Brilliant 3D wastafelmengkraan is ontworpen en met de hand afgewerkt tot in het kleinste detail. De hoge uitloop biedt een beluchte waterstroom. De bediening vindt plaats via twee handgrepen met subtiele rode en blauwe markeringen voor warm en koud water en biedt nauwkeurige regeling van het volume en de temperatuur dankzij de keramische kopdelen aan de binnenkant.


De Grohe EcoJoy-technologie bespaart water en beperkt de doorstroming tot 5,0 l / min zonder concessies te doen aan de prestaties. En de 3D-printtechnologie is duurzaam omdat de metalen grondstof laag voor laag wordt toegevoegd en gevormd, in plaats van afgetrokken of gesneden uit een solide figuur. Ten slotte wordt het product met de hand afgewerkt door een slijp- en polijstkunstenaar. 

"Het ontwerp van onze nieuwe kranen zijn ongelooflijk. Ze maken het ondenkbare mogelijk", aldus Michael Rauterkus, Ceo Grohe AG. "Wat je ziet is de toekomst van design. Voor consumenten is dit de toekomst van hun eigen creativiteit en ultieme personalisatie. Wij zijn van mening dat 3D-metaaldrukken de waterbeleving thuis drastisch zal veranderen. Het is de ultieme mix van maatwerk en industriƫle productie", vervolgt Rauterkus.

Meer informatie:
Grohe
www.grohe.com

 

 

 

 

 

 

Publicatiedatum: