Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eigenaar Arjan Arts: ''We presenteren de indoorversie, maar er wordt hard gewerkt aan een outdoormodel''

C’avante Interior & Design lanceert eigen collectie

C’avante Interior & Design ontwerpt en realiseert al acht jaar luxe interieurs voor bouw-en verbouwprojecten of renovaties. Daarbij staat voorop dat het interieurontwerp en de inrichting passen bij de architectuur, de levensstijl, levensfase en wensen van de opdrachtgever.
De stijl van C’avante Interior & Design is tijdloos en herkenbaar door de combinatie van luxe en leefbaarheid in een ongedwongen warme sfeer. Een mix van high end design en behaaglijk wooncomfort met een vleugje Italiaanse elegantie. Tijdens het onlangs gehouden event Interior Related lanceerde C’avante Interior & Design een zitelement onder eigen label.

Noble designed by C’avante Interior & Design
C’avante Interior & Design lanceerde een zitelement onder eigen label. Arjan: “Het kwam eigenlijk net te vaak voor dat we op zoek waren naar de perfecte bank en die niet vonden. We besloten deze daarom zelf te ontwerpen. We presenteren nu de zogenaamde Indoor versie, maar op dit moment wordt achter de schermen ook al hard gewerkt aan een outdoormodel.

De bank Noble designed by C’avante Interior & Design dankt zijn naam aan zijn statige en indrukwekkende voorkomen. Noble heeft een moderne, luxe uitstraling en een vleugje Italiaanse allure. Door zowel stof als leer toe te passen, ontstaat een stijlvol geheel. Het zwevende effect geeft luchtigheid aan de opstelling. De bank is toepasbaar met plateau of armleuningen, een zacht of actief zitcomfort en een verstelbare zitdiepte, daardoor geheel naar eigen wens samen te stellen.

Het zitelement wordt aangevuld met een decoratieve poef welke niet alleen als extra zitplek kan fungeren maar tevens als salontafel of bijzettafel bijgeschoven kan worden. Daarnaast heeft C’avante Interior & Design een bijpassende bloktafel ontworpen in eiken Q-fineer, afgewerkt met een wengé kleur beits. En om het geheel in stijl af te kunnen maken, zijn er ook bijpassende sierkussens inton-sur-ton combinaties gerealiseerd.

Meer informatie:
C’avante Interior & Design
Tel: 085 130 22 12
info@cavante.nl 
www.cavante.nl 

Publicatiedatum: