BlueNow wil Nederland lichter en energiezuiniger maken

'LED lichtbron doet glazen lampenkap vergeten'

BlueNow, het bedrijf achter de site Creative-Cables.nl, wil Nederland een stuk lichter en energiezuiniger maken. Via Creative-Cables.nl introduceert ze LED lichtbronnen die de glazen lampenkap doen vergeten. Met een XXL maat (sommige modellen hebben een diameter van meer dan 20 cm), zijn dit lampen van formaat en is er geen separate lampenkap en lichtbron combinatie meer nodig.


Met producties met namen als Egg, Cobble en Bona is het mogelijk ruimtes op een bijzondere manier te verlichten. Elk model is beschikbaar in de kleuren blauw, rood, dusk en dream. 

Creative-Cables is een online winkel voor strijkijzersnoeren en textielkabels en andere verlichtingsonderdelen, en actief in meer dan 24 landen over de hele wereld. Naast losse onderdelen levert het bedrijf strijkijzersnoeren-sets, compleet met stekker en fitting. 
Het kleurengamma bestaat uit meer dan 158 beschikbare opties die  allemaal voor 100% in Italië gemaakt en IMQ-HAR of UL gecertificeerd zijn. 

BlueNow is sinds 2013 exclusief vertegenwoordiger van het merk Creative Cables. Het doel van BlueNow is om producten aan te bieden die het zelf maken stimuleren. Dit doen ze door van elk product meerdere modellen aan te bieden.
Binnenkort zal BlueNow ook via haar eigen website starten met verhalen die tot e-commerce succes kunnen leiden in dit segment. Dit past in hun DIY filosofie om mensen en bedrijven verder te helpen.

Meer informatie:
Creative Cables/BlueNow
info.nl@creative-cables.com
www.creative-cables.nl
hb@bluenow.nl
www.bluenow.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven